Facebook (3) Duhul si slujirea plina de roade


Nu există om plin de Duhul Sfânt care să nu vrea să slujească sincer și cu pasiune. Este imposibil să fie Duhul peste tine și tu să nu vrei sa îl slujești pe Hristos.

Slujirea sinceră este unul dintre testele esențiale care arată dacă ești plin de Duhul Sfânt sau nu. Din pacate, în zilele noastre, unii oamenii sunt mai preocupați de câți demoni poate scoate cineva – sau, in general, de ceea ce izbește ochiul – decat de slujirea plina de pasiune.

Între botezul cu Duhul Sfânt/plinatatea Duhului și rodirea credinciosului există o legătură indestructibilă.

Dacă ne imaginăm că fără Duhul Sfânt putem aduce roade pentru Dumnezeu înseamnă că nu știm cât de păcătoși suntem. Fără Duhul lui Dumnezeu noi nu putem aduce decat roade stricate, acre, nefolositoare. Iar dacă ne imaginam că botezul cu Duhul Sfânt ne permite să ne dăm în spectacol nu stim cine este Duhul lui Dumnezeu. „…ce este înălțat între oameni este o urâciune înaintea lui Dumnezeu.” (Lc 16:15)

Duhul nu va cauta „urâciunile” oamenilor, slava lor deșartă, banii lor murdari, puterea lor înșelătoare, frumusețea lot trecătoare si nici iubirile lor egoiste. Duhul va căuta slava lui Hristos.

Duhul Sfânt „imprimă” chipul lui Hristos în noi, ne oferă natura Sa, sfințenia Sa, pentru a putea trăi doar pentru gloria Fiului lui Dumnezeu, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.