Ianuarie 2009 – Ianuarie 2021


La inceputul lui 2009 au fost discutii aprinse in Romania despre semnul fiarei, declansarea Apocalipsei, sfarsitul lumii, etc. Totul a pornit de la celebrul pasaport biometric. Dupa aparitia pasaportului biometric, oamenii s-au calmat, iar Apocalipsa nu s-a declansat. Viata isi intrase cat de cat in normalitate. La inceputul lui 2021, discutiile sunt aprinse, pline de tensiune si haotice, dar sunt prevestite cam aceleasi lucruri care erau prevestite si in 2009: semnul fiarei, Apocalipsa, sfarsitul lumii, etc. Totul a pornit de la vaccinul anti Covid-19. Voi reda mai jos un articol pe care l-am scris pe blogul meu din „epoca” respectiva – am avut mai multe pe tema asta – ca sa vedeti ca lucrurile nu s-au schimbat absolut deloc. Pacat ca nu invatam NIMIC din istorie, ca din Biblie – se pare – invatam doar ce vrem noi….

Cosmarul „666”

Astazi mi-am facut timp sa citesc avertizarile parintelui Iustin Parvu, care au fost  preluate de mai multe surse media, prin care monahul anunta ca Fiara si-a inceput asaltul asupra omenirii prin lansarea pe piata a cipurilor biometrice  care sunt premergatoare semnului fiarei, fiorosului 666.

Parintele Iustin Parvu cheama credinciosii adevarati la martiraj, singura cale – in acceptiunea dumnealui, bineinteles – de mantuire in contextul vremurilor pe care le traim. Apelul monahului a incins spiritele si a redeschis „cutia apocalipsei”, din care semnul fiarei, 666,  iese ca un subiect dominant al discutiilor interminabile despre eshatologia biblica.

Si asa se face ca lumea crestina, de la cea ortodoxa la cea neoprotestanta, incepe sa-si regandeasca pozitia si sa (re!)gaseasca solutii pentru a respinge pasapoartele cu Cip-uri, implanturile subcutanate si alte chestii tehnologice care nu ar fi altceva decat semnul fiarei, ingrozitorul si creatorul de cosmaruri 666.

Se vor naste interpretari fantasmagonice, aplicatii ale  capitolului 13 din Apocalipsa acolo unde nici nu ne vom imagina. Cu siguranta, din ce in ce mai putini oameni vor dormi in biserica, pentru ca a aparut, in sfarsit, un subiect incitant care poate acoperi agenda pe cateva luni bune a unui predicator. Si vor reincepe „fratii” sa ne spuna cate vrute si nevrute de vor pleca bietii oameni de la biserica bulversati si facandu-si cate o cruce mare. Iar toate aceste minunatii de interpretari vor fi puse, bineinteles, pe seama noilor descoperiri pe care le face Duhul Bisericii. Mai deunazi ni se spunea ca cine are CARD a primit semnul fiarei. Daca citesti „CARD” invers, iti vei da seama de ce e pecetea Fiarei.

Dincolo de aberatiile pe care le vom auzi ar trebui, ca si copii ai Domnului,  sa intelegem ca vremurile si soroacele sunt sub stapanirea lui Dumnezeu (Fapte 1:7). Nu se va intampla absolut nimic care sa-l ia pe Dumnezeu prin surprindere. Totul e sub controlul desavarsit al voii Sale.

Semnul fiarei este un nume (Ap.13:17). El concentreaza semnificatia numelui fiarei (Ap.13:18). Este un numar de om. El este parte integranta din inchinarea adusa fiarei si icoanei ei (Ap.14:9-10). Are, din acest punct de vedere, o implicatie spirituala. Nu poti sa te inchini decat prin decizie personala, fie ca te inchini Domnului, fie ca te inchini diavolului. Semnul fiarei este pecetea pusa pe cei al caror nume nu a fost scris, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului care a fost junghiat (Ap.13:8). El apare in antagonie cu „semnul” pus pe fruntea celor 144 de mii (Ap.14:1). Ei au fost pecetluiti (Ap.7:3) pentru ca sunt slujitorii Dumnezeului celui viu. Se contureaza, asadar, distinctia dintre cele doua tabere; dintre cei ce-L slujesc pe Dumnezeu si poarta pecetea Lui pe frunte si cei care nu-L  slujesc pe Dumnezeu si poarta pecetea lui Lucifer, pe mana sau pe frunte.

Cartea Apocalipsa este plina de simboluri, ceea ce este tipic unei carti profetice. In mod cert ea a avut o semnificatie pentru cei carora le-a fost destinata, respectiv cele sapte Biserici din Asia Mica. Sunt convins ca ei au calculat numarul numelui fiarei si au putut identifica, cel putin pentru ei, care era smecheria din spatele numarului 666. Se gandeau ei la cipuri biometrice, la implanturi subcutanate, la pasapoarte sau carti de identitate care contin toate informatiile generale despre o persoana? Putin probabil.

In rest, calcule reusite! Daca veti descoperi  numele fiarei, va rog sa ne dati si noua de stire…

2 gânduri despre “Ianuarie 2009 – Ianuarie 2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.