Anticipează mersul la Casa Domnului!


Cred că este important să anticipăm „mersul la biserică” și să conștientizâm că, de fapt, mergem SĂ NE ÎNCHINĂM. Iată un lucru bun, pe care-l putem explica și copiilor noștri, mai ales celor micuți, care nu înțeleg chiar tot ce facem „la biserică”. Să le spunem, cu bucurie, că mergem „la Casa Domnului”, ca să ne închinăm și ca să-i mulțumim. Să-i mulțumim Domnului în mod special pentru jertfa Sa mântuitoare .
Luați-vă câteva minute, înainte de a ieși din casă, și spuneți-le celor din familia voastră: „astăzi vom merge să ne închinăm Domnului, căci bunătatea Lui e fără de margini. Noi suntem copiii Lui și avem privilegiul sfânt de a ne închina Mântuitorului nostru. Îl iubim așa de mult pe Isus și suntem așa de mulțumitori! Abia așteptăm să-i cântăm, să-i înalțăm rugăciuni, să-i ascultăm Cuvântul și să îl lăudăm!”
ANTICIPAȚI ÎNCHINAREA! Nu vă duceți bosumflați, plictisiți deja, sătui de atâtea slujbe. Duceți-vă plini de dorința de a vă închina Domnului, în expectativă, pătrunși de reverență. Asa făceau evreii în vechime, așa au făcut cei din Biserica primară, așa au făcut adevărații creștini de-a lungul istoriei.
Domnul să ne ajute să facem la fel! Fiți binecuvântați!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.